ZAKELIJKE VERHUUR

 

Music Club Kampen en strandpaviljoen BUITEN zijn ideale locaties voor een succesvol evenement in stijl. Groot of klein, met meerdere ruimtes of juist een intieme sfeer, voor iedere gewenste uitstraling kunt u bij ons terecht. Music Club is goed bereikbaar, beschikt over een gratis en ruime parkeergelegenheid. Gelegen aan het Veluwemeer beschikt de Music Club over een groot stadsstrand, gedeeltelijk overdekt (lounge)terras en een jachthaven waar gasten kunnen aanmeren.

Het gebouw, gelegen aan de rand van Kampen, heeft een rustiek karakter en ademt sfeer door de vele houten accenten. De grote Jupiler zaal kan 1.300 gasten huisvesten. Ons café heeft een capaciteit van 300 gasten inc. buitenterrein 4000 gasten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk van externe partijen die ons van dienst kunnen zijn.

VIP BALKON Uniek binnen de Music Club is het VIP balkon, geplaatst op de bovenste ring van het pand, met goed zicht op het podium. Het VIP balkon biedt ruimte aan 150 personen, waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club. 

PERSONEELSFEEST Een onvergetelijk personeelsfeest op een toplocatie? Samen zorgen wij voor een fantastisch feest. Er zijn verschillende mogelijkheden, zo kun je met een groep een complete avond boeken inc. eten en een concert,  maar kun je er ook voor kiezen om onze ruimtes exclusief af te huren. 

RECEPTIE / BORREL Voor een receptie of een borrel bieden wij diverse arrangementen aan. De gasten worden stijlvol ontvangen. Met een hapje en een drankje, geserveerd door gastvrije medewerkers, zodat jij en je gasten kunnen genieten van passend entertainment. 

RELATIE EVENT Een persoonlijke ontmoeting met je relaties geven een prikkel die een diepe indruk achterlaat en garant staat voor een langdurige verbondenheid met jouw bedrijf. Wij helpen je graag met de creatie en/of organisatie hiervan. 

JUBILEUM  Samen met onze gastvrouwen en –heren verzorgen wij het totaalplaatje van jullie jubileum of opening: van culinaire creaties tot verrassende drankjes en van passend entertainment tot een sfeervolle aankleding. 

VERGADEREN Zowel Music Club als BUITEN zijn inspirerende plekken om te vergaderen. Wij bieden deze mogelijkheid al vanaf 10 personen.

BEURS / CONGRES / SEMINAIR Essentieel voor het bereiken van een geslaagd event is de juiste mix van entourage, sfeer, ontspanning en technische faciliteiten. Wij beschikken over meerdere ruimtes die allemaal een andere uitstraling hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie jan@musicclubkampen.nl

 

Partners & sponsors