Over Tickets

 

Deurverkoop

Het is ten alle tijden mogelijk om een ticket aan de deur te kopen, mits het concert of evenement uitverkocht is. Toch is het aan te raden om een ticket in de voorverkoop te halen, deze zijn ook meestal goedkoper dan aan de deur.

E-tickets

E-tickets kun je eenvoudig bestellen via onze website. Je betaalt veilig met je creditcard of via internetbankieren (iDEAL). Per ticket wordt € 1,- servicekosten in rekening gebracht. Als je online je kaarten koopt ontvang je een mailtje met daarin je e-tickets. Een e-ticket is niks anders dan een entreebewijs dat je zelf uit print waarmee je op vertoon naar binnen kan. Je hoeft dus niet in de rij bij de kassa te staan! Elke e-ticket heeft een unieke barcode die maar 1 keer kan worden gescand. Het heeft dus geen enkele zin om deze vaker uit te printen, of te kopiëren.

Let op: help doorverkoop van tickets met woekerwinsten te stoppen. Officiële tickets voor de correcte prijs zijn online alleen via deze site te koop. Op andere sites betaal je teveel en extra servicekosten, zelfs als het desbetreffende evenement niet eens uitverkocht is.

Hoe werkt het?

  1. Zoek in het programma het evenement (concert, evenement, etc.) waar je kaarten voor wilt bestellen
  2. Klik op de TICKETS knop (rechts)
  3. Log in met je Music Club Kampen account of als je nog geen account hebt, maak er een aan door op “account aanmaken” te klikken en eenvoudig de stappen te volgen. (nb. Jouw persoonsgegevens worden enkel en alleen gebruikt in ons eigen klantenbestand. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.)
  4. Als je eenmaal ingelogd bent kun je aangeven hoeveel kaartjes je wilt bestellen. Wil je voor meerdere evenementen kaarten kopen? Klik dan op "verder winkelen". Zo niet, klik dan op "bestellen" om over te gaan tot betalen.
  5. Bij de betaling kun je betalen met je creditcard of via iDeal (online betalen via uw eigen bank).
  6. Na afronding van de betaling krijg je een bevestiging per email toegestuurd en vind je de ticket(s) in een PDF bestand (in de bijlage van de email). Niks ontvangen? Check dan voor de zekerheid je spambox.
  7. De laatste stap is het printen van je E-tickets, zodat je ze mee kunt nemen op de avond van het evenement. Ook kunnen wij ze scannen op de telefoon. Zet hiervoor je schermverlichting op maximaal.

Direct hier ticket(s) bestellen

Indien je problemen of vragen betreft je bestelling hebt, mail onze ticket service. Indien het geld is afgeschreven ben je verzekerd van een toegangsbewijs.

VIP tickets

Uniek binnen de Music Club en bij uitstek geschikt voor groepen en bedrijfsfeesten is het VIP balkon, geplaatst op de bovenste ring van het pand met goed zicht op het podium. De VIP ruimte is een ruim balkon waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club. Een VIP ticket verschaft je toegang tot het VIP balkon en is inclusief luxe hapjes. Eenmaal op het VIP balkon krijg je een eigen tafel toegewezen, waar je de gehele avond gebruik kunt maken van lopende bediening, bottle service, luxe hapjes en fingerfood (drankjes niet inbegrepen). Het VIP balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf je tafel!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert.

Music Club Kampen biedt vroege vogels soms extra voordeel!

Door je kaartje gelijk na de start van de voorverkoop te kopen, kun je bij sommige concerten en dance evenementen voordeliger een kaartje bemachtigen. Niet alleen willen we onze trouwe bezoekers op deze manier een extraatje bieden, maar bieden we een simpele mogelijkheid om op entreegeld te besparen.

Let op! Er zijn per concert of dance evenement een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent, op=op!

Voorverkoopadressen

Tickets voor evenementen in de Music Club Kampen zijn tevens te koop via het volgende voorverkoopadres:

KAMPEN
Home of Entertainment (HOE), Oudestraat 117 Kampen. Openingstijden HOE maandag 11:00 - 18:00 dinsdag -donderdag 09:30 - 18:00 vrijdag 09:30 - 21:00 zaterdag 9:30 - 17:00

 

Partners & sponsors