Beachclub BUITEN

 

Beachclub BUITEN

Zondag 17 juni zijn wij gesloten in verband met vaderdag. Ook wij willen deze dag graag vieren met onze gezinnen.

BUITEN is vanaf zondag 27 mei 2018 elke zondag geopend vanaf 13.00 uur. Vanuit de kiosk serveert De Feestmeesters lekkere hapjes en drankjes.
Op andere dagen hebben wij steeds meer besloten feesten staan, ook daarvoor kun je bij ons terecht. Neem eens een kijkje op deze pagina of vraag een offerte aan.

Ook zijn wij geopend tijdens de concerten en evenementen van de Music Club.Bezoek je een concert of evenement in de Music Club? Kom dan vooraf een hapje eten in Beachclub BUITEN!
Bestel hiervoor tickets inclusief bbq of buffet. Naderhand kan je nog lekker blijven hangen voor een biertje want het café zelf zal geopend blijven tot na het concert!
Beachclub BUITEN brengt het vakantie- en festivalgevoel naar je toe! BUITEN is een onderdeel van de Music Club.
Gelegen aan het Veluwemeer beschikt Beachclub BUITEN over een ruim zonneterras, een groot stadsstrand en een jachthaven waar je als bezoeker of passant kunt aanmeren. Kom zwemmen, zonnebaden of een stukje wandelen, bezoek één van de festivals of maak muziek bij het kampvuur.

BUITEN komt alles samen: een café met stadsstrand aan de rand van Kampen met een groot buitenterrein voor recreatie en festivals in allerlei soorten en maten. Beachclub BUITEN is het hele jaar door gratis toegankelijk. BUITEN organiseert zelf evenementen, maar werkt ook samen met de Music Club. Wanneer de hele locatie en dus de Beachclub in gebruik is, wordt dit altijd aangegeven. Met uitzondering van deze evenementen is de Beachclub altijd geopend tijdens concerten en evenementen die in de Music Club plaatsvinden.

BUITEN is een plek voor jong en oud, modern maar laagdrempelig. Beachclub BUITEN staat voor vakantie, ontspanning en vernieuwing en nodigt je uit om mee te doen.

Bekijk ook onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/beachclubbuiten/?ref=bookmarks

 

Partners & sponsors