U2-TRIBUTE L.A. VATION « terug naar overzicht

 
U2-TRIBUTE L.A. VATION

U2-TRIBUTE L.A. VATION

zondag 13 december 2020
aanvang: 15:00 / Deuren open: 14:15
Music Club Kampen

Tickets

€ 16,50 VIP     €40 Regulier + buffet     €37,50 Vip + buffet     €60
Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s)
 

De grootste en beste U2-tribute band L.A. Vation staat op 13 december 2020 op ons podium in Music Club Kampen! Een verbazingwekkend nauwkeurige show met memorabele podiumelementen van eerdere U2-concerten. Geen enkele andere tribute band klinkt zo dicht bij de echte U2 als L.A. Vation. Publiek en fans over de hele wereld noemen L.A. Vation niet voor niets The Next Best Thing.

De muzikale uitvoering en de performance van L.A. Vation zijn zo realistisch dat het je zintuigen zal overweldigen. De passie van de vier bandleden uit Dublin is overduidelijk te voelen. Een gewilde tribute band die de hele wereld over gaat! In Europa, het Midden-Oosten en Azië, Afrika, de Caraïben, Noord- en Midden-Amerika heeft de band al van zich laten horen. En er staan nog veel meer internationale shows op het programma. Waaronder een show in Kampen op 13 december 2020!

New Year’s Day, With Or Without You, Beautiful Day, One…alle hits van U2 ga je horen. Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen, die optreedt als Bono, levert L.A. Vation de meest nauwkeurige tribute van U2. Met hart en ziel geven zij een onvergetelijke rock and roll show. Zelfs voor de echte U2 vormt L.A. Vation een bron van inspiratie!

VIP-tickets
Voor dit optreden zijn VIP-tickets beschikbaar en zij bieden goed zicht op het podium. De VIP-ruimte is een ruim balkon waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club. Een VIP-ticket verschaft je toegang tot het VIP-balkon en is inclusief garderobe en luxe hapjes.

Complete avond uit met buffet achteraf
Combineer L.A. Vation met een buffet. Na de show wordt er een buffet georganiseerd door De Feestmeesters.

Tijden
Zaal open: 14.15 uur
Aanvang L.A. Vation: 15.00 uur
Buffet na de show

Prijzen:
Regulier ticket: € 16,50
Regulier + buffet: € 37,50
VIP-ticket: € 40,-
VIP + buffet € 60,-
Deur ticket: € 20,-

 

Partners & sponsors