LEGENDS OF ROCK voor fans van Metallica en Iron Maiden « terug naar overzicht

 
LEGENDS OF ROCK voor fans van Metallica en Iron Maiden

LEGENDS OF ROCK voor fans van Metallica en Iron Maiden

zaterdag 10 oktober 2020
aanvang: 21:00 / Deuren open: 20:00
Music Club Kampen

Tickets

€ 16,50 Deurticket     €20
Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s)
 

Fans van Metallica en Iron Maiden opgelet! Op zaterdag 10 oktober 2020 wordt er gerockt in Music Club Kampen met de internationale rockbands ‘Children Of The Damned’ (COTD) en ‘Sad’. Rockliefhebbers beleven een fantastische avond met deze bands uit Italië.

Kom de hele avond rocken in Music Club Kampen!

SAD
Sinds 2004 brengt de Europese tribute band SAD echte Metallica fans weer bij elkaar en laat ze iedereen die Metallica nog niet kent ermee kennismaken. De shows van SAD krijgen grote belangstelling en worden drukbezocht vanwege de intense live optredens, ervaring en de erkenning in clubs in heel Europa. De internationale band SAD bestaat uit 4 bandleden en barst van de energie. Je geniet onder andere van het meesterwerk van Master of Puppets en de snelheid van Kill ‘em All. Ook nummers van het Black Album en de nieuwe Load & ReLoad geluiden komen voorbij. Een hoop adrenaline en een geweldige show voor echte rockers!

CHILDREN OF THE DAMNED
Children Of The Damned is opgericht in 2001 en mede door de enorme passie van de 5 bandleden en als Tribute To Iron Maiden, behoort COTD tot de top der Europese Tributes. In heel Europa heeft de band inmiddels een behoorlijke schare ‘fans’ opgebouwd en speelde COTD al voor duizenden mensen in Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Duitsland, Kroatië, Tsjechië, Polen, Griekenland, Engeland, Zweden, Finland, Turkije en Nederland. Het repertoire bevat alle classics van Iron Maiden en waaronder ook nummers uit de beginperiode die Iron Maiden al heel lang niet meer live speelt. Children Of The Damned neemt je mee op reis door de ruim 30-jarige carrière van de beste Metalband aller tijden; Iron Maiden.

Beide bands zullen ongeveer 1,5 uur spelen. Tickets zijn nu te koop via onze website.

Ticketprijzen:

Regulier €16,50


 

Partners & sponsors