EDWIN EVERS BAND « terug naar overzicht

 
EDWIN EVERS BAND

EDWIN EVERS BAND

zaterdag 19 december 2020
aanvang: 21:30 / Deuren open: 20:00
Music Club Kampen

Tickets

€ 27,50 Concert & Buffet     €47,50 VIP     €55 VIP + buffet     €70
Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s)
 

Na zes volledig uitverkochte edities van de Edwin Evers Band in Music Club Kampen is het natuurlijk vanzelfsprekend dat de fantastische band ook dit jaar weer ons podium gaat betreden. Wil je deze zevende editie absoluut niet missen? Blok dan direct 19 december 2020 in je agenda en boek je tickets.

Na ‘Evers staat op’ was het voor Edwin Evers tijd om meer aandacht te besteden aan muziek. Hij ruilde het populaire radioprogramma in voor het schrijven en maken van muziek. Iets wat hij gewoon ontzettend leuk vindt om te doen. Dat zie je ook terug in zijn shows met de Edwin Evers Band. Al 15 jaar toert hij met zijn muzikale vrienden het land door om mensen een heerlijke, muzikale avond te bezorgen.

Samen met de beste muzikanten van Nederland speelt de Hardenberger onvergetelijke covers. Maar dat niet alleen. De Edwin Evers Band brengt met veel creativiteit en virtuositeit interpretaties van hun grote muzikale helden. Een avond lang muziek van hoog niveau voor jong en oud!

VIP
Voor dit optreden zijn VIP-tickets beschikbaar. Uniek binnen de Music Club is het VIP-balkon, geplaatst op de bovenste ring van het pand met goed zicht op het podium. De VIP-ruimte is een ruim balkon waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club. Een VIP-ticket verschaft je toegang tot het VIP-balkon en is inclusief garderobe en luxe hapjes. Het VIP-balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf je tafel!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert.

Complete avond uit met diner
Combineer de Edwin Evers Band met een diner in buffetvorm door voorafgaand een hapje te gaan eten. Van 18.30 uur tot 20.00 uur wordt er een buffet geserveerd door De Feestmeesters.

Pendelbus
Er wordt een gratis pendelbus tussen het Meeuwenplein in Kampen en Music Club Kampen ingezet. De pendelbus start vanaf 20:00 uur met rijden vanaf het Meeuwenplein en stopt als we denken dat er geen vraag meer naar is. Als je zelf met de auto komt, kun je gewoon parkeren bij Music Club Kampen.

Tickets:
Concert & Buffet: € 47,50
Regulier: € 27,50
VIP: €55,00
VIP + Buffet: €70,00 

Partners & sponsors