ABBA FEVER « terug naar overzicht

 
ABBA FEVER

ABBA FEVER

zaterdag 14 november 2020
aanvang: 21:00 / Deuren open: 20:30
Music Club Kampen

Tickets

€ 16,50 Buffet + concert     €35,50 Vip     €40 Vip + buffet     €58,50
Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s)
 

Een complete avond in seventies-sfeer met hits als Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo. Je maakt het mee in Music Club Kampen, want de beste ABBA-tribute band van Europa ‘Abba Fever’ staat op 14 november op ons podium. Abba Fever is een swingende liveband van wereldklasse. De twee fantastische zangeressen Agnetha en Frida en 6 rasmuzikanten nemen je mee terug naar de jaren 70.

Tijdens een Abba Fever show zal niemand aan de rand van de dansvloer blijven staan. Je wordt vanzelf onderdeel van de dansvloer en zingt gegarandeerd de hele avond mee. De geweldige muziek laat je absoluut uit je dak gaan. De adembenemende stemmen van Agnetha en Frida doen je geloven dat je de echte ABBA-zangeressen hoort. Hun zangkunsten zijn niet te onderscheiden van de echte ABBA.

Op 14 november zullen alle ABBA-hits voorbijkomen in Music Club Kampen. Zelfs de prachtige, vergeten albumtracks ga je horen. Met de performance van Abba Fever beleef je de 70’s opnieuw en neemt de Abba fever je volledig over. De prachtige handgemaakte kostuums en de sfeervolle podiumsetting maken het helemaal af.

DJ Maroon Wax verzorgt deze avond de afterparty en draait vinylplaten. Iedereen mag neuzen in de vinylplaten om vervolgens zelf een verzoeknummer in te dienen tijdens de afterparty.

VIP-tickets
Voor dit optreden zijn VIP-tickets beschikbaar en zij bieden goed zicht op het podium. De VIP-ruimte is een ruim balkon waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club. Een VIP-ticket verschaft je toegang tot het VIP-balkon en is inclusief garderobe en luxe hapjes.

COMPLETE AVOND UIT MET DINER
Combineer je concertbezoek met een diner in buffetvorm voorafgaand aan het concert. Van 19.00 uur tot 20.30 uur wordt er een buffet geserveerd door De Feestmeesters.

Dit evenement is voor alle leeftijden. Minderjarigen dienen wel onder begeleiding te zijn van meerderjarigen en de verantwoording ligt ten aller tijde bij de ouders.

Pendelbus
Er wordt een gratis pendelbus tussen het Meeuwenplein in Kampen en Music Club Kampen ingezet. De pendelbus start vanaf 20.30 uur met rijden vanaf het Meeuwenplein en stopt als we denken dat er geen vraag meer naar is. Als je zelf met de auto komt, kun je gewoon parkeren bij Music Club Kampen.

Ticketprijzen:

  • Regulier € 16,50
  • Buffet + concert € 35,50
  • VIP € 40,-
  • VIP + buffet € 58,50
  • Deurticket € 20,-

Tijden:

Aanvang buffet 19:00
Deuren zaal open 20:30
Eindtijd 1:00 

Partners & sponsors