Poarfest 2020: The PrePoarty « terug naar overzicht

 
Poarfest 2020: The PrePoarty

Poarfest 2020: The PrePoarty

vrijdag 6 september 2019
aanvang: 21:00 / Deuren open: 21:00
Music Club Kampen

 

Poarfest 2019 was legendarisch!

Met de Party Animals, Rene Karst, Mooi Wark, Harten 10, Boer Twerk hebben we er een onvergetelijke avond van gemaakt bij de Music Club Kampen.

Dit jaar gaan we iets extra's doen! Namelijk:

6 september houden wij de PrePoarty van Poarfest 2020 in het feestcafé van Music Club Kampen (21:00-03:00 uur, entree € 7,50 aan de deur).
Omdat Poarfest zelf voor 18 jaar en ouder is hebben wij besloten om de PrePoarty 16+ te doen, zodat de jeugd ook eens een lekker Poar Neem'n feestje kan meemaken!!

PrePoarty??? Jaweh, de prePoarty!!!

Wij zijn opzoek naar 6 aanstormende of gruwelijk goeie feest dj’s die het op de PrePoarty tegen elkaar opnemen. Je zal alles uut de kaste moeten halen om als winnaar of winnares te eindigen.
De jury zal je hele hebben en houden in de gaten houden, dus je draaistijl, je vocale bijdrage etc etc.

De winnaar of winnares mag op Poarfest 2020 de avond aftrappen en afsluiten in de hoofdzaal en krijgt 5 gastenlijstplekken en 100 munten om met je moaten op te zoepm. #heya.

Het zal een hilarische avond worden met onze eigen jury, waar we zelf inzitten met een aantal bekende moaten. zoals Brammetje van de GladJakkers en William Bossong van Mooi Wark! Het gaat in ieder geval 100% uit de hand lopen. Onze eigen Wimsalabim zal de gastheer zijn en het mooiste is, hij is ook nog eens jarig!. p.s hij is gek op Beerenburg en Vieux ;)

Als je mee wil doen als dj: Inschrijven kan tot 15 Augustus en er is maar ruimte voor 6 dj's dus zorg daj optied bint!!

Stuur dan even een mailtje naar Prepoarty@poarneemn.nl, met een linkje van je facebookpagina en een klein Demootje. Dit mag een youtube filmpje zijn of een mp3 of videobestand.

 

Partners & sponsors