NACHT VAN KAMPEN « terug naar overzicht

 
NACHT VAN KAMPEN

NACHT VAN KAMPEN

zaterdag 8 februari 2020
aanvang: 20:30 / Deuren open: 20:00
Music Club Kampen

 

Na eerdere succesvolle edities mogen opnieuw 5 Kamper bands een avond lang het dak ervan af spelen tijdens de Nacht van Kampen in Music Club. De muzikale talenten uit Kampen weten de sfeer er goed in te krijgen en nemen je helemaal mee terug naar de jaren 80 en 90. Alle bands zullen een set van ongeveer 40 minuten spelen. Op 8 februari 2020 zullen de volgende bands van zich laten horen:

The Shift
The Shift is een swingende coverband met een grote voorliefde voor 80’s hits. De band bestaat uit ervaren en gedreven muzikanten en een fantastische zangeres. De band bruist van enthousiasme en heeft de drijfveer om van elk optreden een succes te maken.

Midnight Madness
Midnight Madness is een moderne poprock coverband met onder andere nummers van RHCP, Kings of Leon, Foo Fighters en The Police.

No Brakes
Coverband No Brakes staat bekend om zijn optredens vol energie en passie. Er wordt niet voor de zoveelste keer een kunstje herhaald. Deze coverband zorgt ervoor dat de handen op elkaar gaan. No Brakes is allround: van The Black Eyed Peas tot The Red Hot Chili Peppers, moeiteloos laat deze coverband hun repertoire in elkaar overvloeien.

Freshhh
De 6-koppige band Freshhh speelt met veel enthousiasme en drive veelzijdige muziek van onder andere Herman Brood, Beth Hart, Skunk Anansie, Amy Winehouse, REM tot aan Pink Floyd. Freshhh zoekt daarnaast nummers uit die niet iedere band speelt, maar toch toegankelijk zijn.

Delta Rumble
Delta Rumble (voorheen Bobby Bee & the B.J.'s) heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bluesband van formaat. Deze band uit Kampen heeft al vele grote podia in het land betreden zoals: Texel blues, IJsseljazz, Leids bluesfestival en Blues aan zee. Bij elk optreden geeft de band de volle 500% en wordt er gespeeld alsof het de laatste keer is.

Programma

  • 20.00 uur Deuren open
  • 20.30 uur Eerste band trapt af
  • 01.00 uur Afterparty cafe

Tickets
Ticket voorverkoop € 11,50
Deurticket € 15,-


 

Partners & sponsors