KIM WILDE

zaterdag 23 november 2019
aanvang: 21:00 / Deuren open: 19:30
Music Club Kampen

Tickets

€ 39,50 Concert met buffet     €60
Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s)
 

Kim Wilde terug in Music Club Kampen!

Het Britse popicoon Kim Wilde komt naar Nederland en geeft zaterdag 23 november 2019 haar show in Music Club Kampen.
Wie kent haar hits niet, de nummers waarmee Kim in de jaren 80 de Europese hitparades bestormde? Haar debuut ‘Kids in America’ werd in 1981 direct een internationaal succes, gevolgd door topsongs als ‘Cambodia’, ‘View from a Bridge’ en ‘Never trust a stranger’. Meer dan dertig miljoen albums en singles heeft ze inmiddels verkocht en ruim dertig jaar na haar debuut, kent haar carrière een ‘tweede jeugd’.

Kim Wilde doet haar naam eer aan. Haar songs zijn soms een tikkeltje ruig, maar tegelijk gevoelig, door de aanstekelijk melancholieke klank van haar stem. Rock met een twist, die begin jaren ’80 de titel New Wave mee kreeg. Een stijl die goed in de smaak viel van het internationale poppubliek. In 1983 werd ze bij de Engelse BPI Awards uitgeroepen tot beste Engelse zangeres.

In de jaren ’90 laste ze een muzikale sabbatical in en vulde ze haar tijd met het moederschap en tuinieren. Maar Kim kwam terug, en hoe. In 2003 scoorde zij samen met de Duitse zangeres Nena de adembenemende tweetalige hit ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’. Vijf weken op nummer 1 in de Nederlandse hitparade. Dat succes markeerde haar comeback op het podium en in de studio. Met ‘You came’ scoorde ze in 2006 weer een hit en er volgden nog diverse nieuwe albums waarvan ‘Here Come The Aliens’ vorig jaar in maart is verschenen.

Voor een impressie van de show kijk je op:

https://youtu.be/Flr6l6OGgUA

Voor de sfeerimpressie van het concert in 2016 klik je hier.

Let op: reguliere tickets zijn staanplaatsen.

Complete avond uit met diner
Combineer het concertbezoek met een diner in buffetvorm door voorafgaand een hapje te gaan eten. Om 18.00 uur wordt er een buffet geserveerd door De Feestmeesters.

VIP-tickets *** UITVERKOCHT***

Timetable
18.00 uur: Café open voor buffet
19.30 uur: Zaal open

De gratis pendelbus rijdt vanaf 19.30 uur tussen het Meeuwenplein in Kampen en de Music Club.

Prijzen

  • Online ticket 39,50
  • Ticket aan de deur 45,-
  • Concert met buffet vooraf 60,-


Ter informatie: Tijdens onze evenementen worden er foto's en/of video's gemaakt ten behoeve van reclame-doeleinden op o.a. Facebook


 

Partners & sponsors