The Dublin Legends (The Dubliners) « terug naar overzicht

 
The Dublin Legends (The Dubliners)

The Dublin Legends (The Dubliners)

zaterdag 5 oktober 2019
aanvang: 21:00 / Deuren open: 20:15
Music Club Kampen

 

Als The Dublin Legends het podium bestijgen, waan je je binnen een paar minuten in een Irish pub.
Het kloppend hart van de Ierse steden en dorpen, waar verhalen over stoere zeebonken, vurige romances en ongelukkige liefdes rond gaan onder het genot van een pint Guinness of een goed glas whiskey.
Geen band kan dat authentieke en aanstekelijke sfeertje met zoveel geestdrift neerzetten als het viermanschap Seán Cannon, Gerry O’Connor, Shay Kavanagh en Paul Watchorn.
De echte folk fans kennen de muzikanten wellicht beter onder de legendarische naam ‘The Dubliners’. Die naam verdween toen Dubliners-voorman John Sheahan er in 2012 mee stopte, maar de legende bleef!
Net als de waanzinnig lekkere pubsfeer, die de luisteraars stampend en klappend meesleept door opzwepende songs en melancholieke ballades.

The Dublin Legends brengen Ierse folk zoals Ierse folk bedoeld is.
Puur en rauw vanuit het hart. Ze hebben geen blinkende decors en special effects nodig om indruk te maken; goede Folk draagt zichzelf. En dat bewijst het begaafde viertal keer op keer als ze met hun enthousiasme en ritme de zaal op stelten zetten. ‘Molly Mallone’, ‘Whiskey in the jar’, ‘Seven Drunken Nights’, ‘The Irish Rover’ en ‘Dirty Old Town’, stuk voor stuk klassiekers die je wel mee móet zingen.
Zes jaar na het 50-jarig jubileum van de fameuze Dubliners is die fameuze naam dan wel geschiedenis, maar heeft de band nog geen fractie ingeboet op zijn ongeëvenaarde stijl. Folk met hoofdletters!

Let op: reguliere tickets zijn staanplaatsen.

VIP TICKETS
Uniek binnen de Music Club is het VIP-balkon, geplaatst op de bovenste ring van het pand met goed zicht op het podium. De VIP-ruimte is een ruim balkon waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club.
Een VIP-ticket verschaft je toegang tot het VIP-balkon en is inclusief garderobe en luxe hapjes. Eenmaal op het VIP-balkon krijg je een eigen tafel toegewezen, waar je de gehele avond gebruik kunt maken van lopende bediening. Het VIP-balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf je tafel!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert.

COMPLETE AVOND UIT MET IRISH BUFFET *** UITVERKOCHT ***
Combineer het concertbezoek met een Irish buffet voorafgaand. Zo’n 1,5 uur voorafgaand aan het concert wordt onderstaand buffet geserveerd:

IRISH BUFFET

Aardappel-preisoep met room en Guinnessbier(voor de vleesliefhebber MET bacon) (v)

Iers sodabrood (v)

Duo van gerookte zalm & forelfilet met bieslookroomsaus

Aardappelsalade met sperzieboontjes/ kerrie/ uitjes en tonijn

Beenham met mosterdsaus

***

Irish Stew met ierse rode wijn

Varkenrib met honingmosterdsaus

Rose gebraden rosbief met cheddarcheese

Shepards pie

Irish fish pie ( ierse visschotel)

Colcannon ( aardappel met “boeren”kool en ui) (v)

Irish apple & mash (v)

***

Irish apple pie

Scones met jam en room

Guinness chocolademousse

Ijs met baileys en room

Irish trifle

€ 26,75 p.p.


De gratis pendelbus rijdt vanaf 20.15 uur tussen het Meeuwenplein in Kampen en de Music Club.

Prijzen:
Regulier: 27,50
Vip : 57,50
Regulier + iers buffet : 54,25 *** UITVERKOCHT ***
Vip + Iers buffet: 84,25 *** UITVERKOCHT ***


Ter informatie: Tijdens onze evenementen worden er foto's en/of video's gemaakt ten behoeve van reclame-doeleinden op o.a. Facebook

 

Partners & sponsors