HOLLANDSE AVOND met o.a. Ancora, Django Wagner en Jaman « terug naar overzicht

 
HOLLANDSE AVOND met o.a. Ancora, Django Wagner en Jaman

HOLLANDSE AVOND met o.a. Ancora, Django Wagner en Jaman

zaterdag 1 februari 2020
aanvang: 20:00 / Deuren open: 20:00
Music Club Kampen

Tickets

€ 19,50 Deurticket     €25 Concert + buffet     €39,50 VIP     €49,50 VIP + buffet     €67,50
Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s)
 

De Hollandse Avond is terug in Music Club Kampen

Zin in een echt Hollands feestje? Kom dan naar de Hollandse Avond in Music Club Kampen! Op 1 februari 2020 is het weer zover: een avond lang losgaan op de hits van Hollandse zangers. Ook dit jaar zijn er diverse topartiesten van de partij, die gezamenlijk zorgen voor een Oer-Hollands feest.

Belinda Kinnaer, Marlous Oosting, Django Wagner en Jaman zijn van de partij op 1 februari. Belinda Kinnaer verzorgt met haar prachtige allround stem een breed repertoire tijdens deze feestavond en Marlous Oosting zal onder andere haar eigen single vertolken.

De warme stem van Djarno Wagner geeft extra emotie aan de Nederlandstalige singles die hij ten gehore zal brengen in de Music Club. Tot slot zorgt enthousiaste zanger Jaman voor een spetterend feest, waarbij hij iedereen aan het zingen krijgt.

Ancora
Niet alleen deze artiesten schitteren op de Hollandse Avond, ook Ancora, één van de populairste bands van het moment, is van de partij. Alom bekende Shantyliederen worden door deze groep in een fris jasje gegoten en zorgen voor een aantrekkelijk repertoire.

Coverband Tilt
Tussendoor zing je op de Hollandse Avond mee met coverband Tilt, die meer dan dertig jaar geleden begon als schoolbandje en inmiddels één van de meest gewilde bands van Nederland is. Deze 9-mans formatie is een allround coverband en laat jou genieten van diverse Hollandse hits.

Early bird tickets
Deze Hollandse Avond vol met de beste muziek van eigen bodem wil jij toch niet missen? Boek nu snel jouw tickets, want ook de Hollandse Avond 2020 belooft een populaire editie te worden. Je hebt al een early-bird ticket voor €15,-.

Prijzen:
Early-birds ticket €15,- *** UITVERKOCHT ***
Regulier ticket €19,50
Deurticket €25,-
Concert + buffet ticket €39,50
VIP-ticket €49,50
VIP + buffet €67,50

 

Partners & sponsors