FOOD TRUCK FESTIVAL KAMPEN 2019 « terug naar overzicht

 
FOOD TRUCK FESTIVAL KAMPEN 2019

FOOD TRUCK FESTIVAL KAMPEN 2019

zondag 8 september 2019
aanvang: 12:00 / Deuren open: 12:00
Music Club Kampen

 

Voor het derde jaar organiseert Music Club Kampen op haar buitenterrein het Food Truck Festival van Kampen. Dit jaar op zondag 8 september. Je kan opnieuw genieten van de heerlijke culinaire gerechten die bereid worden in de exclusieve en creatieve foodtrucks. Door een breed aanbod van foodtrucks komt iedereen aan zijn trekken. Je koopt munten die je bij de diverse deelnemers kan verzilveren. Toegang is voor iedereen gratis.

Liefhebbers van lekker eten kunnen hun hart ophalen op zondag 8 september 2018 vanaf 12.00 uur op het buitenterrein van Music Club Kampen. Hier staan sfeervolle en authentieke foodtrucks waar je terecht kunt voor originele, lekkere en culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er op het gebied van eten uiteraard rekening gehouden met kinderen en kunnen zij zich volop vermaken met diverse activiteiten.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, het Food Truck Festival wordt een smaak- en sfeervol dagje uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap en lekkere trek. Wij zorgen voor de rest.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Eigen Foodtruck?
Heb jij een foodtruck en wil je een plekje op dit sfeervolle Festival? Stuur dan een mail naar: info@musicclubkampen.nl met wat je verkoopt en de lengte van je truck. Graag een foto van je foodtruck bijvoegen. Lees hier meer over de voorwaarden.

Ter informatie: Tijdens onze evenementen worden er foto's en/of video's gemaakt ten behoeve van reclame-doeleinden op o.a. Facebook

 

Partners & sponsors