Edwin Evers Band « terug naar overzicht

 
Edwin Evers Band

Edwin Evers Band

zaterdag 14 december 2019
aanvang: 21:30 / Deuren open: 20:00
Music Club Kampen

 

Edwin Evers stopte in december 2018 met zijn populaire radioprogramma ‘Evers staat op’. “Na ruim twee decennia ochtendradio wil ik mij herbezinnen en nadenken over de toekomst. Ik kijk uit naar een ander leven waarin ik hopelijk meer ruimte ga krijgen om me bezig te houden met het schrijven en het maken van muziek”, aldus de Hardenberger.

Op zaterdag 14 december staat Edwin Evers voor de zesde keer op rij met zijn band op het podium van Music Club Kampen. Wees er snel bij want de tickets zijn elk jaar nog uitverkocht!

De Edwin Evers Band, met de beste muzikanten van Nederland brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Edwin toert met zijn muzikale vrienden al ruim 14 jaar het hele land door. Ze spelen in deze unieke show niet simpelweg covers, maar door de gezamenlijke creativiteit en virtuositeit, brengt de band op hoog niveau interpretaties van hun grote muzikale helden. Edwin Evers belooft een avond lekker uit je dak gaan voor jong en oud!

Voor een sfeerimpressie klik je hier voor de foto's van de 5e editie in 2018.

Let op: reguliere tickets zijn staanplaatsen.

VIP *** UITVERKOCHT ***
Voor dit optreden zijn VIP-tickets beschikbaar. Uniek binnen de Music Club is het VIP-balkon, geplaatst op de bovenste ring van het pand met goed zicht op het podium. De VIP-ruimte is een ruim balkon waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club. Een VIP-ticket verschaft je toegang tot het VIP-balkon en is inclusief garderobe en luxe hapjes. Het VIP-balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf je tafel!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert.

COMPLETE AVOND UIT MET DINER *** UITVERKOCHT ***
Combineer je concertbezoek met een diner in buffetvorm voorafgaand aan het concert. Van 18.30 uur tot 20.00 uur wordt er een buffet geserveerd door De Feestmeesters.

PENDELBUS
Er wordt een gratis pendelbus tussen het Meeuwenplein in Kampen en Music Club Kampen ingezet. De pendelbus start vanaf 20:00 uur met rijden vanaf het Meeuwenplein en stopt als we denken dat er geen vraag meer naar is. Als je zelf met de auto komt, kun je gewoon parkeren bij Music Club Kampen.

Aanvang: 21.30u
Deuren open: 20.00u

Tickets
Regulier: € 27,50
VIP: € 55,- *** UITVERKOCHT ***
VIP + Buffet: € 70,- *** UITVERKOCHT ***
Concert & Buffet: € 47,50 *** UITVERKOCHT ***

 

Partners & sponsors