INFORMATIE TICKET

Tickets kun je eenvoudig bestellen via onze website. Je betaalt veilig via internetbankieren (iDEAL)…

lees meer

INLOGGEN & REGISTREREN

Een account is nodig om tickets te kunnen bestellen. Nog geen account? Maak er dan hier één aan!

lees meer

THE DIRE STRAITS EXPERIENCE (UK) « terug naar overzicht

 
THE DIRE STRAITS EXPERIENCE (UK)

THE DIRE STRAITS EXPERIENCE (UK)

zaterdag 18 mei 2019
aanvang: 21:00 / Deuren open: 20:00
Music Club Kampen

 

Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld toen The Dire Straits in 1995 hun optredens staakten. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren.

De roep om songs uit het muzikaal universum dat The Dire Straits nalieten, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties. ‘The Dire Straits Experience’ geeft gehoor aan die roep. Dire Straits bandlid Chris White en zes wereldklasse muzikanten maken deel uit van de artiesten die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengen. Sultans of swing, Money for nothing, Private investigations, the legend is alive!

De band word gevormd door Chris White, Terence Reis, Chris Whitten, Paul Geary, Danny Schogger, Tim Walters and Simon Carter, en weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog. De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent. De leden van The Dire Straits Experience hebben formidabele muzikale records en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. The Dire Straits Experience brengt de muziek opnieuw tot leven van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek.

Dit schreven de media:

"Vanaf de eerste noot die zijn lippen verlaat, vanaf de eerste streel van zijn vingers over de gitaarsnaren, weet je dat hij het onmogelijke doet. Terence Reis brengt de Dire Straits helemaal terug." - Cultuurselect

"Ondertussen was wel duidelijk dat dit een avond zou worden waarop er met de precisie van een Zwitsers uurwerk, met voelbaar speelplezier, intens en virtuoos gemusiceerd zou worden. The Dire Straits Experience staat als een huis." – Rootstime

Trailer Dit is je kans om de sfeer van de legendarische concerten van Dire Straits opnieuw te beleven, de band geeft namelijk al sinds 1995 geen optredens meer. Bekijk de trailer voor een impressie van hun geweldige show: https://youtu.be/9qpw0kycMUg

Avondvullend optreden Dankzij de trouwe fans van Dire Straits is de muziek van deze razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren. Want de roep om songs uit het muzikaal universum dat Dire Straits naliet, is onverminderd groot - ook bij de jongere generaties. The Dire Straits Experience geeft in een avondvullend optreden gehoor aan die roep. De band weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. De band geeft maar een beperkt aantal concerten in Nederland, dus mis dit niet!

VIP TICKETS
Uniek binnen de Music Club is het VIP balkon, geplaatst op de bovenste ring van het pand met goed zicht op het podium. De VIP ruimte is een ruim balkon waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club. Een VIP ticket verschaft je toegang tot het VIP balkon en is inclusief luxe hapjes. Eenmaal op het VIP balkon krijg je een eigen tafel toegewezen, waar je de gehele avond gebruik kunt maken van lopende bediening, bottle service, luxe hapjes en fingerfood (niet bij de prijs inbegrepen). Het VIP balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf je tafel!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert.

COMPLETE AVOND UIT MET DINER
Combineer het concertbezoek met een diner in buffetvorm voorafgaand door een hapje te gaan eten. 1,5 uur voorafgaand aan het concert wordt er een buffet geserveerd.

Prijzen:
Regulier € 35,00
Concert + buffet € 42,50 *** UITVERKOCHT ***
Vip € 57,50
Vip + buffet € 75,00 *** UITVERKOCHT ***

Ter informatie: Tijdens onze evenementen worden er foto's en/of video's gemaakt ten behoeve van reclame-doeleinden op o.a. Facebook

Nieuwsbrief

 

Partners & sponsors