NEW YEAR'S EVE PARTY 2019 ( 18+ ) « terug naar overzicht

 
NEW YEAR'S EVE PARTY 2019 ( 18+ )

NEW YEAR'S EVE PARTY 2019 ( 18+ )

dinsdag 1 januari 2019
aanvang: 00:30 / Deuren open: 00:30
Music Club Kampen

Tickets

€ 17,50 Early Bird VIP (200 stuks) * UITVERKOCHT *     €12,50
Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s)
 

Tradities zijn er om in ere te houden. Daarom organiseert Music Club Kampen op nieuwjaarsnacht vanaf 00.30 uur opnieuw de vetste New Year’s Eve Party in de regio. Met maar liefst zes DJ’s behind the decks halen we alles uit de kast om het jaar goed te beginnen. De regels zijn simpel: jij bent aanwezig en wij zorgen voor een party met een aantal super optredens van Billy The Kit, Chris de Luxe, Jody Bernal, DJ Dekker, DJ Gidion en MC Shockwave.

Billy The Kit
Billy The Kit's geluid kan niet beschreven worden met woorden, dat moet je horen. Zijn recordspin is energiek, sexy en krachtig. Inmiddels doet hij meer dan 250 optredens per jaar en is hij een topartiest in de Nederlandse partyscene. In de loop der jaren heeft Billy verschillende nummers en drie mixalbums uitgebracht. Billy's releases hebben geresulteerd in 6 top 10 hits inclusief een nummer 1 positie in de Nederlandse hitlijsten.

Chris Deluxe
Deze DJ is begonnen als resident bij verschillende clubs in Groningen. Zijn creatieve en unieke manier van draaien bleef niet onopgemerkt waardoor hij al snel door verschillende clubs in binnen- en buitenland werd geboekt. Zijn stijl is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres zoals hiphop, house, pop, moombahton en classics. Regelmatig wordt Chris uitgenodigd bij radiostations zoals Radio 538, SLAM! En 3FM.

Jody Bernal
We kennen Jody natuurlijk allemaal nog van zijn nummer 1 hit ‘Que si, Que no’. De toen 18-jarige artiest werd vanaf dat moment een bekende Nederlander. Nu, meer dan 15 jaar later, heeft hij zijn passie voor ‘House music’ ontwikkeld en is hij zijn eigen muziek gaan produceren. Zijn voorkeur gaat daarbij uit naar muziek voor clubs en festivals. En niet zonder succes. Hij begon met draaien als een bekend gezicht en werd plotseling omhelsd door de clubscene in Amsterdam. Inmiddels heeft Jody Bernal een geweldige lijst opgebouwd met evenementen waar hij draaide, zoals Valtifest Festival, Solar Festival, Bungalup, Freshtival, Wish Outdoor, Amsterdams Verbond en nog veel meer. Daarnaast is hij zijn eigen clubconcept begonnen, 'Sjiek de Friemel', dat een populair evenement is geworden in drie grote steden in Nederland.

DJ Dekker
DJ Dekker draait al meer dan 20 jaar 150 keer per jaar door heel Europa om mensen in

een goede vibe te krijgen en te verbazen met zijn manier van draaien. Zijn manier van draaien zorgt voor sfeer en verbinding, hij draait breed om zijn eclectische verhaal te vertellen. Met beats, breaks, guitars en scratches maakt hij een unieke mix van Urban, R&B, Hip Hop, Club, Soul en Classics.

MC Shockwave
Shockwave heeft een goede reputatie opgebouwd in de eclectische scène. Hij is te horen op singles als 'Ya Heard A Him' geproduceerd door Tommy Tee en 'This Generation' geproduceerd door DJ Precise (Postmen / E-Life). Daarnaast heeft Shockwave een nummer samen met R & B-zangeres Ashanti. On stage is Shockwave een entertainer die altijd de beste chemie brengt aan het publiek.

DJ Gidion
DJ Gidion is een talentvolle Dj in het club circuit. Zijn sets bestaan uit opzwepende clubtracks afgewisseld met eigentijdse eclectische platen. Elk weekend staat hij wel in een grote club ergens in Nederland.

Prijzen
Early Bird VIP (200 stuks): €12,50 *** UITVERKOCHT ***
Regulier: €17,50

Ter informatie: Tijdens onze evenementen worden er foto's en/of video's gemaakt ten behoeve van reclame-doeleinden op o.a. Facebook


 

Partners & sponsors