INFORMATIE TICKET

Tickets kun je eenvoudig bestellen via onze website. Je betaalt veilig via internetbankieren (iDEAL)…

lees meer

EDWIN EVERS BAND *** UITVERKOCHT *** « terug naar overzicht

 
EDWIN EVERS BAND *** UITVERKOCHT ***

EDWIN EVERS BAND *** UITVERKOCHT ***

zaterdag 15 december 2018
aanvang: 21:30 / Deuren open: 20:00
Music Club Kampen

 

Edwin Evers Band viert jubileum in Music Club Kampen | 15 december 2018

27-08-2018: UITVERKOCHT !!

23-08-2018: Reguliere tickets uitverkocht, nog 6 VIP-tickets te koop.

02-08-2018: Laatste 100 tickets nu in de verkoop!

Wegens het grote succes van de afgelopen vier uitverkochte edities, heeft de Edwin Evers Band besloten om 15 december voor het vijfde jaar op rij terug te komen naar de Music Club Kampen. Dit jubileum is te danken aan het geweldige publiek dat van de vorige edities een onvergetelijk feest wist te maken. Zorg daarom dat je bij deze speciale 5e editie in de Music Club aanwezig bent!

De Edwin Evers band, met de beste muzikanten van Nederland en onder leiding van Nederlands bekendste ochtend DJ, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Niet vanuit de intieme radiostudio, maar in de spotlights samen met zijn muzikale vrienden waarmee hij al ruim 13 jaar deze band vormt. Ze spelen in deze unieke show niet simpelweg covers, maar door de gezamenlijke creativiteit en virtuositeit, brengt de band op hoog niveau interpretaties van hun grote muzikale helden! Edwin Evers belooft een avond lekker uit je dak gaan voor jong en oud!

VIP Tevens zijn er VIP tickets verkrijgbaar. Een VIP ticket verschaft je toegang tot het VIP balkon, alwaar je de hele avond op je wenken wordt bediend en gebruik mag maken van het hapjesbuffet. Dit hapjesbuffet is bij de prijs inbegrepen. Eenmaal op het VIP balkon kun je de gehele avond gebruik kunt maken van lopende bediening, bottle service en een hapjeskaart (deze drankjes en hapjes zijn niet inbegrepen). Het VIP balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf de tafels!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om de VIP ticket te combineren met een dinerbuffet voorafgaand aan het concert.

PENDELBUS Er wordt een gratis pendelbus tussen het Meeuwenplein in Kampen en Music Club Kampen ingezet. De pendelbus start vanaf 20:00 uur met rijden vanaf het Meeuwenplein en stopt als we denken dat er geen vraag meer naar is. Als je zelf met de auto komt, kun je gewoon parkeren bij Music Club Kampen.

COMPLETE AVOND UIT MET DINER * UITVERKOCHT * Voor een complete avond uit combineer je het concertbezoek met een diner. 1,5 uur voorafgaand aan het concert wordt er een buffet geserveerd. In combinatie met een reguliere ticket kost dit € 65. Koopt u een VIP-ticket, betaalt u voor het buffet maar € 15 extra.

Aanvang: 21.30u Deuren open: 20.00u

Tickets
Regulier: €25
VIP: €50
VIP + Buffet: €65
Concert & Buffet: €42,50

Ter informatie: Tijdens onze evenementen worden er foto's en/of video's gemaakt ten behoeve van reclame-doeleinden op o.a. Facebook

Nieuwsbrief

 

Partners & sponsors