INFORMATIE TICKET

Tickets kun je eenvoudig bestellen via onze website. Je betaalt veilig via internetbankieren (iDEAL)…

lees meer

CRAZY PIANOS ( 18+ ) « terug naar overzicht

 
CRAZY PIANOS ( 18+ )

CRAZY PIANOS ( 18+ )

zaterdag 2 maart 2019
aanvang: 21:30 / Deuren open: 20:45
Music Club Kampen

 

Crazy Pianos komt terug!

Goed nieuws voor de liefhebbers van Crazy Pianos. Vanwege de fantastische sfeer tijdens de uitverkochte editie vorig jaar, komen de topmuzikanten zaterdag 2 maart 2019 terug naar de Music Club. Met twee knalrode vleugels, saxofonist en drummer belooft het opnieuw een spectaculaire show te worden. De pianobar is al meer dan 20 jaar een topattractie in Scheveningen. Iedere avond zetten de Crazy Pianisten hier de tent op z’n kop.

Aan de entourage en het decor is veel aandacht besteed. Je waant je in een echte pianobar. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op zijn kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano’s.

Zin in een spetterende rollercoaster van piano-entertainment? Het internationale muziekconcept Crazy Pianos staat met een hoogwaardige show en veel nieuwe en swingende songs van artiesten van binnenlandse en buitenlandse bodem. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze zinderende muziekavond. Stilzitten is onmogelijk. Wees er snel bij want vorig jaar was het optreden in Music Club Kampen nog uitverkocht.

VIP TICKETS
Uniek binnen de Music Club is het VIP balkon, geplaatst op de bovenste ring van het pand met goed zicht op het podium. De VIP ruimte is een ruim balkon waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club. Een VIP ticket verschaft je toegang tot het VIP balkon en is inclusief luxe hapjes. Eenmaal op het VIP balkon krijg je een eigen tafel toegewezen, waar je de gehele avond gebruik kunt maken van lopende bediening, bottle service, luxe hapjes en fingerfood (niet bij de prijs inbegrepen). Het VIP balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf je tafel!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert.

COMPLETE AVOND UIT MET DINER *** UITVERKOCHT ***
Combineer het concertbezoek met een diner in buffetvorm voorafgaand door een hapje te gaan eten. 1,5 uur voorafgaand aan het concert wordt er een buffet geserveerd.


Timetable:
20.45: Zaal open
21.30: Crazy Piano’s on tour

De gratis pendelbus rijdt van 20.00 uur tot 3.00 uur tussen het Meeuwenplein in Kampen en de Music Club.

Prijzen:

  • Early-birds 50 stuks voor € 12,50 ** Uitverkocht **
  • Regulier € 17,50
  • Regulier met buffet € 37,50 ** UITVERKOCHT **
  • VIP € 45,-
  • VIP met buffet € 65,- ** UITVERKOCHT **

Ter informatie: Tijdens onze evenementen worden er foto's en/of video's gemaakt ten behoeve van reclame-doeleinden op o.a. Facebook

 

Partners & sponsors