ANDRÉ HAZES live met band « terug naar overzicht

 
ANDRÉ HAZES live met band

ANDRÉ HAZES live met band

zaterdag 25 mei 2019
aanvang: 22:00 / Deuren open: 20:45
Music Club Kampen

 

André Hazes komt zaterdag 25 mei met band naar Music Club Kampen. De populaire Nederlandstalige zanger beleeft momenteel zijn beste tijden. Hij gaat van award naar verkooprecord en van uitverkochte show naar goed bekeken televisieprogramma. De zegetocht van André Hazes is nog lang niet over, zo lijkt het: zijn nieuwe album Anders kwam wederom op nummer 1 binnen in de hitlijsten. De zanger zelf geniet met volle teugen, maar leert ook elke dag nog bij. Door vallen, soms hard, en opstaan.

Zijn carrière leest als een jongensboek. Met Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader, scoorde André op zijn dertiende al een eerste nummer 1-hit. Het zou nog zes jaar duren voordat hij in 2013 zijn eerste album Mijn Beste Vriend uitbracht, maar daarna ging het hard. Een jaar later brak hij door bij het grote publiek via het programma Beste Zangers en de nummer 1-hit die eruit voortvloeide; zijn vertolking van Ik Leef Mijn Eigen Leven. Een platencontract volgde, en na een dikke hit met Leef verscheen in 2016 het gelijknamige album. Dat werd eerst goud, vervolgens platina en daarnaast scoorde André in dat jaar maar liefst vier Buma Awards, een Edison in de categorie Volksmuziek én de 100%NL Publieksprijs.

Het jaar erna vervolgde hij zijn succes met in januari twee optredens in AFAS Live en in oktober twee keer een uitverkocht Rotterdam Ahoy. Tussendoor kwam zijn derde album Wijzer uit, dat op nummer 1 binnenkwam. Zijn monsterhit Ik Haal Alles Uit Het Leven was ook de songtitel die werd verwerkt in de realityserie die André’s weg naar zijn eerste grote Ahoy-concert vastlegde; André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven.

Hoewel zijn zegetocht onverminderd verdergaat, heeft het moordende tempo waarin André doordendert dit jaar ook voor mindere tijden gezorgd. Zijn relatie met Monique bleek er niet tegen bestand. Hij werkte te veel en kon ‘thuis’ er niet bij hebben, verklaart hij, terugkijkend.

Zijn moeilijke periodes en belangrijke lessen kon hij wél mooi verwerken in de teksten voor zijn nieuwe album Anders. De titel is logisch gekozen; het wás ook allemaal anders. “Alleen al de tijd waarin ik zat: niet bepaald alleen rozengeur en maneschijn, maar soms gewoon verrot.” Ook muzikaal is het album anders; een stap verder.

Met een nieuw album heeft André weer meer materiaal voor tijdens zijn steeds grootser wordende concerten. Verkocht hij vorig jaar twee keer Ahoy uit, dit najaar doet hij er daar drie.

Voorprogramma
De band No Brakes zal het voorprogramma verzorgen. Dit vindt plaats in de tussentijd vanaf dat de deuren open gaan en aanvang van het optreden van André Hazes.
Na het optreden van André komt de band nogmaals terug, maar dan letterlijk en figuurlijk in een ander jasje. Zij zullen dan als Loat Goan de pareltjes van eigen bodem in een nieuw en fris jasje steken en zorgen voor een feest der herkenning.

VIP tickets *** UITVERKOCHT ***
Tevens zijn er VIP tickets verkrijgbaar. Een VIP ticket verschaft je toegang tot het VIP balkon, alwaar je de hele avond op je wenken wordt bediend en gebruik mag maken van het hapjesbuffet. Dit hapjesbuffet is bij de prijs inbegrepen. Consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Eenmaal op het VIP balkon kun je de gehele avond gebruik kunt maken van lopende bediening, bottle service en een hapjeskaart (deze drankjes en hapjes zijn niet inbegrepen).

Het VIP balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf de tafels!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert.

Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om de VIP ticket te combineren met een dinerbuffet voorafgaand aan het concert.

Complete avond uit met diner *** UITVERKOCHT ***
Combineer het concertbezoek met een diner in buffetvorm door voorafgaand een hapje te gaan eten. 1,5 uur voorafgaand aan het concert wordt er een buffet geserveerd.

Timetable
19.00 uur: Café open voor buffet
20.45: Zaal open
22.00: Optreden André Hazes (75 min.)

De gratis Pendelbus rijdt vanaf 20.30 uur tussen het Meeuwenplein in Kampen en de Music Club. Als u zelf met de auto komt, kunt u bij ons aan de Flevoweg parkeren.

Prijzen

  • Regulier 39,50
  • Regulier met buffet 56,50 *** UITVERKOCHT ***
  • VIP 72,50 *** UITVERKOCHT ***
  • VIP met buffet 90,- *** UITVERKOCHT ***

Deze avond mogen minderjarigen mee onder begeleiding van volwassenen.

Ter informatie: Tijdens onze evenementen worden er foto's en/of video's gemaakt ten behoeve van reclame-doeleinden op o.a. Facebook

 

Partners & sponsors