INFORMATIE TICKET

Tickets kun je eenvoudig bestellen via onze website. Je betaalt veilig via internetbankieren (iDEAL)…

lees meer

90’S PARTY XL (18+) « terug naar overzicht

 
90’S PARTY XL (18+)

90’S PARTY XL (18+)

zaterdag 6 oktober 2018
aanvang: 21:45 / Deuren open: 21:00
Music Club Kampen

Tickets

€ 11,50 Deurticket     €15
Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s)
 

Wonderfull Day’s, Have you ever been mellow en The Launch. Zomaar een paar nummer 1 hits uit de Jaren 90 die op zaterdag 6 oktober uit de speakers van de Music Club knallen. Want we maken weer een muzikale reis naar de 90’s. Vanwege het grote succes in 2016 en 2017 organiseren we zaterdag 6 oktober weer de 90’s Party XL.

Met dit keer niemand minder dan o.a. Mental Theo, Mr. Ipkiss, DJ Jean en de Party Animals.

Mental Theo
Mental Theo z’n muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren ’90 met o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. (O.a. Speedcity Tour). Zijn grootste hit was ‘Wonderfull Days’ en best verkochte album Charlottenburg. Wereldwijd werden er miljoenen platen verkocht.

Mr Ipkiss
Van ‘Turn Up The Bass’ tot ‘Thunderdome’. In de 90's heeft Mr. Ipkiss letterlijk álle dancehits op vinyl grijsgedraaid. Door deze jarenlange inspanningen is zijn genre-bereik inmiddels grenzeloos! Houd rekening met exclusieve sets waar retestrak al deze floorfillers door elkaar gemixed worden. Je zal hierdoor letterlijk in een rap tempo back to the 90’s gaan.

DJ Jean
DJ Jean is een van de grondleggers van de Nederlandse house scene. Nog steeds weet hij wekelijks vele clubs en discotheken volledig op de kop te zetten. DJ Jean scoorde diverse noteringen in de Nederlandse Top 40 met The Launch als nummer 1 hit.

Party Animals
De Party Animals wisten in de jaren 90 met maar liefst 8 nummers de Nederlandse Top 40 binnen te komen. Met de nummer 1 hits ‘Have you ever been mellow’, Hava Naquilla’ en ‘Aquarius’ wisten ze heel Nederland aan de happy hardcore te krijgen.

Crystal Dream
De support act is deze avond van Crystal Dream. Deze live-band speelt het publiek warm vanaf 21.45 uur. Ze scoren zowel muzikaal als qua interactie hoge ogen bij het publiek. De band kan rocken, maar met gevoel en warmte en zorgt voor een energieke live-ervaring. Ze staan dan ook vaak voor uitverkochte zalen.

Gratis Pendelbus
De gratis pendelbus rijdt deze avond vanaf 21.00 uur tussen het Meeuwenplein in Kampen en de Music Club.

Prijzen
REGULIER € 11,50
DEURTICKET € 15,-

Ter informatie: Tijdens onze evenementen worden er foto's en/of video's gemaakt ten behoeve van reclame-doeleinden op o.a. Facebook

 

Partners & sponsors